Знайомий путіна зробив невтішну для України заяву

0
Знайомий путіна зробив невтішну для України заяву
Президент країни-агресорки володимир путін цілком може застосувати ядерну зброю, оскільки він – небезпечна людина, яка діє під впливом емоцій, пише УНІАН.

Таку думку висловив колишній співробітник КДБ та Служби зовнішньої розвідки рф Сергій Жирнов, який особисто знав ще молодого путіна.

«Я думаю, що у тій ситуації, в якій путін зараз перебуває, він може це зробити. Я боюся, що він може це зробити. Проти путіна коаліція стоїть ще сильніша, ніж проти Гітлера. Сумарний військовий потенціал США і НАТО в рази перевищує сумарний потенціал рф та навіть трошки перевищує її ядерний потенціал. Не весь ядерний потенціал Росії, який оцінюється у трохи більше шести тисяч боєголовок, реально боєздатний», - розповів Жирнов.

За словами колишнього розвідника, познайомився він з путіним у 1980-му році, коли той його допитував:

«Мені він тоді здався людиною, яка впивається своєю владою, і який дуже сильно хотів підвищитися на посаді, і тому «пришити» мені справу. Йому це не вдалося», - згадує він.

Сергій Жирнов розповів, що у 1984 році вони разом з путіним стали студентами Червонопрапорного інституту імені Андропова КДБ росії, де готували фахівців для зовнішньої розвідки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні