«Заспокойся, не псіхуй»: трирічний волинянин став зіркою Тік-Ток. ВІДЕО

0
«Заспокойся, не псіхуй»: трирічний волинянин став зіркою Тік-Ток. ВІДЕО
Трирічний Назар із Волині несподівано для всієї родини став справжньою зіркою Інтернету після того, як у мережу опублікували відео з його участю, пише ТСН.

На ньому маленький українець вирішив допомогти мамі з приготуванням млинців, а натомість вимазав у борошно своє обличчя, одяг та всю кухню. Коли ненька побачила результати кулінарної діяльності сина, то, як і належить у таких ситуаціях, почала нервувати. На це юний пекар їй незворушно відповів: «Не псіхуй!».

Фраза буквально заполонила соцмережі. Користувачі публікують власні смішні ролики, використовуючи аудіодоріжку із відео з Назаром. Як розповіла мама новоспеченої інтернет-зірки для ТСН, сина вона знімала, щоб показати чоловікові, який зараз захищає Україну на фронті.

«Хотіла показати, що Назар у черговий раз тут вміє робити, і просто похвалилася кумі», - розповіла Ольга, мама хлопчика.

На відео замурзана дитина, побачивши засмучене обличчя мами, якій доведеться вимивати кухню і самого "кухаря", чітко і впевнено вимовила: "Нічо, помиєм. Не плач! Успокойся. Не психуй!"

Коли Ольга поділилася роликом з кумою, її дочка Юлія вирішила розмістити відео в TikTok. Буквально за кілька годин воно зібрало понад 10 тисяч переглядів, а зараз там уже близько 10 мільйонів переглядів, 700 тисяч лайків та 8 тисяч коментарів (на момент написання новини).

Навіть Олексій Арестович, якого у перші дні війни називали «заспокійливим» завдяки його умиротвореній манері подавати новини, поширив ролик із Назаром на своїй сторінці та лаконічно підписав: «А ось і заміна».

Фраза «Не психуй!» у сім'ї Назара стала фірмовою. Її рідні хлопчика використовують, щоб заспокоїти себе та інших. Сама ж дитина продовжує бешкетувати і «допомагати» мамі з готуванням, не підозрюючи, наскільки популярною вона стала в Інтернеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні