Війна в Україні закінчиться через 3 місяці: за якої умови

0
Війна в Україні закінчиться через 3 місяці: за якої умови
Повномасштабне російське вторгнення в Україну, яке розпочалося 216 днів тому, може завершитися приблизно через 3-3,5 місяці, якщо при цьому виконати всього дві умови, одна з яких більше залежить від західних країн, пише Телеграф.

Таку думку у середу, 28 вересня, в ефірі телемарафону озвучив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

За його словами, складові повної перемоги України у війні проти російських загарбників — це зброя та прорив на Донбасі.

«Тепер я скажу, коли може закінчитися війна. Перша складова — це кількість техніки воєнної, кількість снарядів конкретно. Друга складова — падіння будь-якого з двох міст: Луганська чи Донецька. Це остаточно деморалізує все, що є у російської федерації. Те, що й так тримається на соплях. Це все вже рухне остаточно. І після падіння Луганська чи Донецька, я можу Вам сказати, мине 3, — 3,5 місяці й війна закінчиться. На повністю звільнених територіях України у межах міжнародно визнаних кордонів 1991 року», — заявив Михайло Подоляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні