--> Стало відомо, на якому напрямку росіяни потрапили в оточення ЗСУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, на якому напрямку росіяни потрапили в оточення ЗСУ

0
Стало відомо, на якому напрямку росіяни потрапили в оточення ЗСУ
У Лимані на Донеччині російські окупанти потрапили в оточення ЗСУ. Поразка росіян на цьому напрямку неминуча, повідомляє ТСН.

28 вересня російські військові блогери повідомили про успіхи ЗСУ в районі Лимана. За їхніми словами, українські війська просунулися на захід, північ і північний схід від Лиману і працюють над завершенням оточення російських військ у цьому місті та вздовж північного берега річки Сіверський Донець у цьому районі.

«Прорив Лиманського «котла», ймовірно, матиме серйозні наслідки для російського угруповання у північній частині Донецької та західної частини Луганської областей і може дозволити українським військам загрожувати російським позиціям вздовж західного кордону Луганської області та в районі Сєвєродонецьк-Лисичанськ», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Інституту, командування ЗС рф не змогло встановити інформаційні умови для потенційно неминучої поразки росії у Лимані, а також не відреагувало на поточні втрати росіян в районі Лимана і не підготувалося до обвалення цієї ділянки лінії фронту, що, ймовірно, ще більше знизить і так низький бойовий дух росіян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні