Путін має три варіанти захоплення українських територій

0
Путін має три варіанти захоплення українських територій
Російський диктатор володимир путін розглядає кілька варіантів подальших дій у війні проти України після проведення фейкових референдумів на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, глава Кремля має вибір із трьох варіантів, пише Обозреватель.

До того ж в оточенні путіна впевнені, що він вибере найскладніший. Про це пише Telegram-канал «Генерал СВР», який ведуть від імені колишнього генерала російської Служби зовнішньої розвідки (СЗР) і який публікує нібито інсайдерську інформацію з Кремля.

Згідно з інсайдерською інформацією, путін може незабаром «проголосити» Херсонську, Запорізьку, Донецьку та Луганську області «частиною» росії. Після цього диктатор може розпочати так звану «контртерористичну операцію зі звільнення непідконтрольних територій».

Водночас джерела повідомляють, що президент рф може визнати підсумки фейкових референдумів, але прохання увійти до складу росії розглянути після «звільнення» всіх територій в адміністративних межах.

Також інсайдери не відкидають, що диктатор може «приєднати» до рф Луганську область, а Донецьку, Запорізьку та Херсонську після того, як російські окупанти спробують захопити ці регіони в адміністративних кордонах.

«В оточенні путіна немає особливих ілюзій щодо вибору, всі вважають, що він обере найгірший варіант, та ще й посилить його якимось ідіотським доповненням», – пише Telegram-канал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні