--> 10 хвилин ґвалтувала ніжкою від стільця: на Волині жінка вбила чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

10 хвилин ґвалтувала ніжкою від стільця: на Волині жінка вбила чоловіка

0
10 хвилин ґвалтувала ніжкою від стільця: на Волині жінка вбила чоловіка
Раніше засуджена волинянка вбила чоловіка, з яким певний час разом проживала, завдавши числених травм ніжкою від стільця, яку силою запихнула йому в анальний отвір.

Жінку визнали винною рішенням Рожищенського районного суду від 26 вересня і засудили до 14 років позбавлення волі. Про це пише VSN.

Як йдеться у матеріалах справи, події, які призвели до жахливої смерті, трапилися рік тому у м. Володимир.

Обвинувачена познайомилася із жертвою у 2018 році. Він проявляв до неї симпатію, запрошував в гості. Декілька місяців вона навіть жила у нього: щоправда, не одна, а з іншим коханцем, якого вважала своїм цивільним чоловіком. Проте свідки розповіли: чоловік був закоханий у неї, тож пробачав і хотів попри все створити з нею сім'ю.

Жінка раніше вже мала судимість за умисне вбивство, відсиділа 6 років. Після звільнення неодноразово попадалася на дрібних крадіжках, мала кількамісячні арешти. Спілкування із потерпілим теж не обійшлося без криміналу. Як колишній шахтар чоловік отримував хорошу пенсію - 25 000 грн., і жінка неодноразово викрадала в нього банківську картку та знімала кошти. На початку 2021 року вона вклала всю пенсію, і чоловік заявив про це в поліцію.

Попри це жінка продовжувала навідуватись в гості, у тому числі - в компанії інших чоловіків. 24 вересня 2021 року злочинниця у компанії свого співмешканця знову завітала в гості до цього чоловіка. Після того, як разом випили чималу дозу спиртного, почався конфлікт. Як стверджує обвинувачена, господар обізвав її коханця лайливим словом, що вказувало на його нетрадиційну орієнтацію. Зав'язалась бійка.

Під час перших показів та слідчих експериментів жінка зізналася, що після того, як побили господаря дому і він не міг пручатися, вона зняла із нього штани та білизну, вставила в анальний отвір ніжку стільця і рухала нею протягом 10 хвилин. Внаслідок цього травмувала чоловікові пряму кишку і кишківник, це викликало масивну крововтрату і смерть.

Згодом у суді жінка наполягала, що події насправді відбувалися не так. Мовляв, смертельні травми наносила не вона, а її співмешканець. Оскільки на той час вона думала, що вагітна, то нібито вирішили, що має взяти вину на себе.

Проте слідство знайшло докази, які підтвердили вину саме жінки: сліди її ДНК були на ніжці стільця, якою завдавали травми, а на її джинсах виявили закривавлені відбитки пальців жертви. Крім того, вагітність виявилась вигаданою.

Також жінка давала покази на поліграфі, який встановив її винуватість.

За підсумком зібраних доказів та опитаних свідків, суд оголосив вирок про винуватість підозрюваної, присудив їй 14 з половиною років позбавлення волі, а також виплатити сестрі вбитого 21 тисячу гривень матеріальної та 200 тисяч грн відшкодування моральної шкоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні