Зростання пенсій у жовтні: кому заплатять більше грошей

2
Зростання пенсій у жовтні: кому заплатять більше грошей
На підвищення виплат з 1 жовтня можуть розраховувати пенсіонери, яким виповнилося від 70 до 75 років

У жовтні у зв’язку з підвищенням зарплати зросте мінімальний розмір пенсій за віком непрацюючим громадянам, які досягли віку 65 років та які мають страховий стаж (для чоловіків – не менше 35 років, для жінок – не менше 30 років). Про це повідомили у Пенсійному фонді, пише Главком.

З 1 жовтня мінімальний розмір пенсії за віком у таких пенсіонерів становитиме 2 680 грн (6 700*40%).

Також на підвищення виплат з 1 жовтня можуть розраховувати пенсіонери, яким виповнилося від 70 до 75 років. Їм буде встановлено щомісячну компенсаційну доплату до пенсії у розмірі до 300 грн.

Крім того, з 1 жовтня зростуть мінімальні розміри військових пенсій за інвалідністю. Зокрема, мінімальні виплати для людей з інвалідністю внаслідок війни залежно від групи та звання становитимуть від 4 396 грн до 6 532 грн.

Загалом для осіб з інвалідністю внаслідок війни розмір мінімальної пенсійної виплати не може бути нижче:

І група – 650% прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність (13 175 грн);
ІІ група – 525% прожиткового мінімуму (10 641,75 грн);
ІІІ група – 360% прожиткового мінімуму (7 297 грн).
Також українські пенсіонери можуть розраховувати на грошову допомогу. Передбачені надбавки до пенсій громадян, які є жертвами нацистських переслідувань. Пенсіонери отримають від 300 до 1013 грн у жовтні. Сума доплати до пенсії залежатиме від статусу українця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пенсійні чиновниці обкрадають наші пенсії з пенсійних внесків на свої непомірні зарплати, більші за оклади військових на передовій ... в управліннях пенсійного фонду (ПФ) понабирали блатняків ... жізнь удалась … сидять там десятиліттями, вся їх робота – побільше обкрадати пенсіонерів, брехати в відписках, отримують за це премії, заохочення, на оздоровлення ... і ніякого за ними контролю ... пенсіонери з ними масово судяться щодо обкрадань їх пенсії, які вони «помилково» нараховують не на користь пенсіонерів … чиновники ПФ собі призначають зарплатки з пенсійних внесків без всяких обмежень в 30-50 раз більші за пенсії пенсіонерів - злиднів 2000 -2600 грн. … для обкрадання пенсій працівникам льотного складу ЦА чиновниці ПФ змовились з суддями Верховного Суду відкривати касаційні провадження через більш, як 3,5 місяці після спливу терміну на оскарження за нарахування їм максимальних пенсій – взаємовигідна змова … чи не забагато їх там наплодили паразитувати на пенсійних внесках ?
https://ibb.co/By2BN5Q
https://ibb.co/x3xLm5V
Пенсійний фонд регулярно робить помилки при нарахуванні та перерахунках пенсій, причому не на користь пенсіонерів
https://zn.ua/ukr/WORLD/pensijnij-fond-rehuljarno-robit-pomilki-pri-narakhuvanni-ta-pererakhunkakh-pensij-prichomu-ne-na-korist-pensioneriv-jurist.html
Відповісти
In these ten days of battle, he didn t miss a single one, but unfortunately he didn t find any candidate who made his eyes shine cheap cialis online pharmacy
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні