--> Війна в Україні може затягнутися на півроку-рік: Гудков приголомшив прогнозом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Війна в Україні може затягнутися на півроку-рік: Гудков приголомшив прогнозом

1
Війна в Україні може затягнутися на півроку-рік: Гудков приголомшив прогнозом
Оголошена главою Кремля Володимиром Путіним "часткова" мобілізація в Росії може затягнути розв'язану проти України війну ще на півроку або навіть на рік.

Таку думку висловив колишній депутат Держдуми РФ, російський опозиціонер Геннадій Гудков в інтерв'ю УНІАН.

"Я робив прогноз. Але я вважав, що безумство у нього не до такої міри, що він оголосить загальну мобілізацію. А мобілізація загальна насправді. "Часткова" – це просто жалюгідне виправдання, – упевнений він. – Якщо ми говорили до мобілізації, я б сказав, що все до квітня-травня закінчиться, але кидання нових людей у бій здатне продовжити війну ще як мінімум на півроку... Це може затягнутися навіть на рік".

При цьому Гудков припустив, на що розраховує Путін, затягуючи війну:

"Він розраховує на зміни, які можуть відбутися у західній коаліції. Він розраховує на те, що вичерпається терпіння українського народу, який знаходиться під бомбардуваннями, під ракетними обстрілами, у якого гинуть діти, гинуть жінки, гинуть просто люди, гинуть мирні, гинуть військові на полях битв. І Путін сподівається, що терпіння України, мужності і стійкості не вистачить. Він сподівається, що все-таки можуть статися якісь зміни, які ми зараз з вами передбачити не можемо. Він же мріє про мирний процес, але на умовах, коли 20% території України будуть захоплені та окуповані. Він же хоче всіх посадити за стіл і почати торгуватися, щоб з ним торгувалися".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та поїхати на ''перемовини'' і застрелити к єбеням те гівно путіна. Та й квит!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні