Офіс президента назвав єдину умову переговорів з Росією

0
Офіс президента назвав єдину умову переговорів з Росією
Попри заяви керівництва Російської Федерації про готовність до переговорів вона висуває лише ультиматуми.

У таких умовах врегулювання конфлікту дипломатичним шляхом неможливе. Про це сказав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю італійському виданню La Repubblica, пише сайт президента.

"Росія не хоче вести переговори – вона лише висуває ультиматуми. Якщо російська армія покине всю територію України, включно з Кримом, переговори можуть відновитися", – сказав радник.

Оголошення Росією анексії окупованих нею Херсонської, Запорізької, Луганської і Донецької областей, як і проведені на цих територіях псевдореферендуми, нічого не змінюють для України, зазначив Подоляк.

Збройні сили України боротимуться за звільнення українських територій, сказав.

"Це були фейкові голоси, до яких вони не мали стосунку. Тим, хто йшов голосувати, направляли автомат в обличчя й наказували: "Голосуйте!". Тому наші контрнаступи тривають", – сказав радник.

Шанси ядерного конфлікту невисокі, але вони є. Глобальну відповідь на можливу атомну російську атаку доведеться давати, зокрема, і в межах ЄС і НАТО, також сказав Подоляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні