Підготовка до усунення путіна від влади вже йде: є кандидати-наступники

0
Підготовка до усунення путіна від влади вже йде: є кандидати-наступники
Росія загнала себе в глухий кут, але вона ще може вийти з війни і не розвалитися, зазначив керівник ГУР

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що певні підготовчі процеси до усунення президента РФ Володимира Путіна від влади вже йдуть. Про це Буданов розповів в інтерв'ю з Наталею Мосейчук, пише Главком.

«Росія не може саме зараз зупинитись, бо це тільки пришвидшить її розділення і руйнацію. Росія загнала себе в глухий кут, з нього ще реально вийти. Це визнання, що все це сталося помилково, вихід за адмінкордони 1991 року і початок вибудовування якогось діалогу з усім світом. Але це автоматично означає трансфер влади», – каже Буданов.

За його словами, певні підготовчі процеси до усунення Путіна вже йдуть.

«Є суперництво, це не один кандидат <в наступники Путіна>, їх кілька. Про певних з них інформація в ЗМІ просочується, певних – ні», – переконаний очільник розвідки.

Буданов вважає, що трансфер влади може мати позитивні наслідки для України за певних умов.

«Він дасть Україні плюс лише в одному випадку – якщо вони приймуть цю парадигму сприйняття світу, захочуть видозмінитися. Це перша умова. Друга – ми чітко зробимо висновки про те, що було ці всі роки, і будемо правильно вибудовувати наше життя. У всіх інших випадках це нічого не змінить», – зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні