--> Місяць, коли рф почне відведення військ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Місяць, коли рф почне відведення військ

2
Місяць, коли рф почне відведення військ
Астролог Дмитро Уранус назвав дату, коли Російська Федерація програє у війні з Україною. До цього моменту ситуація в Україні ще може загострюватися.

За словами експерта, незабаром буде період піку боротьби між Україною і Росією, який триватиме до січня 2023.

"Вороги цієї анексії, її противники, противники Росії з новими територіями, описуються сьомим будинком. Тут знак Раку і Лева. Управитель Раку, Місяць, в 10 будинку карти, в з'єднанні з серединою неба, в гармонійному аспекті з Сонцем, Венерою і Юпітером. Ці аспекти означають перемогу ворогів, успішну протидію ворогам, дає торжество і удачу ворогам. Перший і другий управитель 7 будинку Місяць і Сонце в гармонійному аспекті, що дає консолідацію між ворогами і взаємне посилення", - зазначив Уранус на своїй сторінці в Facebook.

Він уточнив, що аспекти між Місяцем, Венерою і Юпітером дають економічну силу і фінансування. А час реалізації цього прогнозу - півтора-два роки, весна 2024 - кінець 2024. Тобто, не раніше, ніж у 2024 році Росія почне відвід військ з території України.

"З цього випливає, що на перемогу раніше 2024 року не слід чекати", - підсумував експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пішов той ''експерд'' за рускім карабльом!
Відповісти
Якщо його прогноз не збудеться то нехай іде працювати на завод-там з нього буде більше користі. Повилазили "ясновидці" блін!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні