Арестович передрік швидку катастрофу в армії рф

0
Арестович передрік швидку катастрофу в армії рф
У російській армії спостерігається повний бардак. Мобілізовані росіяни тікатимуть з України. Вцілілі повернуться у РФ злими, озброєними та такими, що втратили людську подобу.

Такий прогноз зробив радник Офісу президента України Олексій Арестович на каналі Фейгін Live, пише Уніан.

"Коли вони (Міноборони РФ) починають пробовтуватися, це означає, що рівень психічного стану у них такий, що вони вже не цілком контролюють себе та свої дії", – заявив він.

За його словами, у штабах армії РФ – паніка і ср*ч.

"І ось це некероване стадо, де ср*ч у штабах, де вони один одного підставляють, бухають і розповідають Путіну, хто більше винен... зараз керуватимуть мобілізованими, у яких цілковитий бардак, пияцтво. Ще трохи, ще певний час, і катастрофа буде явно очевидною... Коли це стадо фізично тікатиме з України, кидаючи все... ось це буде пісня. Хто вціліє і прибіжить до Росії, голодне, зле, частково озброєне, бухе, таке, що втратило людську подобу... тільки уявіть", – спрогнозував Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні