--> Астролог розповів, що готує путін для України у найближчий час | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів, що готує путін для України у найближчий час

0
Астролог розповів, що готує путін для України у найближчий час
Астролог Дмитро Уранус розповів, що президент рф володимир путін може застосувати ядерну зброю. За його словами, ядерний удар цілком можливий вже найближчим часом, пише УНІАН.

За словами експерта, путін підписав документ про незаконну анексію територій України, коли висхідний ретроградний Плутон знаходився в першому будинку і з'єднувався із зіркою Теребеллум.

«Переклад назви цієї зірки буквально означає «Війни на землі». Зірка, пов'язана з переломами, катастрофами. Дає невдачі, переслідування, нещастя, несподівані зміни на гірше», - написав Уранус.

Він додав, що такий стан планет призведе до повної ізоляції росії. Країна-агресор знаходиться під владою бога смерті і руйнування. Вона зараз несе смерть всьому живому. На неї тепер чекає тільки гальмування і обмеження в розвитку, неминуча диктатура і ізоляція.

«Плутон в з'єднанні з АС обов'язково дасть росії важку війну і величезну кількість жертв в найближчий рік, два. Це дуже руйнівний і фатальний аспект для росії з новими захопленими територіями. Так само цей аспект Плутона говорить про реальну загрозу застосування росією ядерної зброї. До такого повороту подій слід бути готовим, ймовірність дуже висока», - додав Уранус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні