--> Путін відповів на звернення Марченко звільнити Медведчука | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін відповів на звернення Марченко звільнити Медведчука

0
Путін відповів на звернення Марченко звільнити Медведчука
Президент росії володимир путін відреагував на заклики своєї куми Оксани Марченко і обіцяв їх звільнити держзрадника України Віктора Медведчука, попри заперечення ФСБ, пише Українська Правда.

За словами джерел в оточенні Медведчука, які залишилися в Україні, путін відгукнувся на заклики Марченко і дав їй слово, що врятує її чоловіка.

Відомо, що після затримання Медведчука, Марченко, котра втекла в росію, записала кілька драматичних відео з проханням про допомогу визволити чоловіка.

Зокрема, вона зверталася до кума володимира путіна, до принца Саудівської Аравії Мухаммеда ібн Салмана та до президента Туреччини Реджепа Тайїп Ердогана.

Один із співрозмовників на Банковій розповів, що путін не підпускає до себе близько навіть речника дмитра пєскова, тому навіть офіційні спікери у росії можуть не знати того, що насправді робить та про що думає диктатор.

«Ви що, думаєте, що пєсков чи лавров справді мають доступ до путіна? Вони його лише на нарадах здалеку бачать. Щоб ви розуміли, до себе путін підпускає лише секретаря Радбезу патрушева і свого друга ковальчука», - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні