Стало відомо, про що насправді говорили путін і лукашенко під час останньої зустрічі

1
Стало відомо, про що насправді говорили путін і лукашенко під час останньої зустрічі
Під час останньої зустрічі путін промивав лукашенка по максимуму, оскільки Білорусь – один із небагатьох союзників росії у війні проти України, пише ТСН.

Самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко 26 вересня прибув до Сочі, де зустрівся із президентом росії володимиром путіним. Зокрема, вони обговорили співпрацю в економічній сфері та зробили низку політичних заяв.

Що насправді обговорювали диктатори розповів експерт Українського інституту майбутнього Ігор Тишкевич.

Перше і найголовніше питання, яке обговорювали путін та лукашенко, – це «референдуми», визнання/невизнання, анексія територій.

Експерт наголосив, що риторика лукашенка може змінитись після повернення до Мінська, адже він буде обговорювати все зі своїми радниками, своїм оточенням.

«Друга частина – це забезпечення російських військ. Це означає продаж зброї, боєприпасів тощо. Не тому що росії цього катастрофічно не вистачає, просто у Білорусі цього багато. Хочу нагадати, що білоруські склади, як і на території України, були розраховані під наступ на територію Європи. Міністерство оборони нещодавно опублікувало відео, що навіть на 25-му арсеналі, де база зберігання ракетно-артилерійського озброєння, раптово почали ремонтувати старі автомати «Калашникова»», - зазначив він.

За його словами, у білоруського війська цього добра вистачає, і це означає, що якщо ти це обслуговуєш, то кладеш це на склади, або будеш комусь передавати.

«Третє, це те про що вже йшла мова, що можливо текстильні підприємства Білорусі будуть шити форму для російської армії. Це, з точки зору економіки, можливо і реально, тому що росія майже не має власної легкої промисловості, а у Білорусі є, причому досвід роботи на військових замовленнях. Я хочу нагадати, що ще 2020 року підприємства Білорусі виконували замовлення на пошиття форми для австрійської поліції», - розповів він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пора "Бавовнятко" на бульбашію направити-нехай там побавиться!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні