Отримувачі вже померли: пошта доставляла посилку 42 роки

0
Отримувачі вже померли: пошта доставляла посилку 42 роки
64-річна мешканка Нідерландів нарешті отримає листівку від своєї сестри із запізненням на 42 роки.

Про це пише The Guardian.

Листівка з простим написом «Вітання», підписана Веронікою, Яном і Матіасом і адресована Людвіні і Піту Верхувенам у місті Ньов-Веннеп, на південний захід від Амстердама, була надіслана влітку 1980 року з міста Ховена в південній провінції Брабант.

Поштове відділення виявило її минулого тижня - через понад 40 років після відправлення - з поміткою «невірна/неповна адреса».

«Цю листівку надіслала моя сестра Вероніка», - розповіла Людвіна Верховен. Її чоловік, якому вона також була адресована, і зять, який підписав листівку, з тих пір померли.

«Ян - мій зять, він помер чотири роки тому. Мій чоловік, Піт, покинув нас у лютому. Тому я вважаю, що отримати цю листівку дуже особливо», - сказала вона.

Верхувен сказала, що вона не знає, чому листівка не була доставлена їй тоді. «Адреса на ній правильна. Насправді, я все ще живу там. І як так сталося, що вона раптом спливла саме зараз?», - сказала вона.

У поштовому відділенні розгубилися в поясненнях. «У минулому, коли пошта сортувалася вручну, листівки іноді губилися. Або вона могла бути доставлена за неправильною адресою в 1980 році і залишатися там дотепер», - сказав прессекретар.

Кемпінг Ховен, який з тих пір був перейменований, заявив, що найближчим часом перешле листівку до Верхувена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні