--> Росіяни використали хімічну зброю проти українців щоб зняти ефектне відео | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни використали хімічну зброю проти українців щоб зняти ефектне відео

0
Росіяни використали хімічну зброю проти українців щоб зняти ефектне відео
Оперативне командування "Південь" вважає, що окупанти наприкінці вересня скинули на українські позиції контейнери з невідомим вмістом, щоб зняти пропагандистське відео.

Джерело: керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі загальнонаціонального марафону о 10-й ранку 3 жовтня, пише Українська правда.

Журналіст зазначив, що була інформація, нібито окупанти завезли бочки з невідомою речовиною і були припущення, що це хімічна зброя.

Пряма мова Гуменюк: "Наразі вони (росіяни – ред.) самі ж викрили цю ситуацію і продемонстрували, що це була спроба зробити феєричне пропагандистське відео про те, як вони нищать Збройні Сили України на півдні – одним пострілом з великим димом".

Цьому передувало: 24 вересня оперативне командування "Південь" повідомляло, що російські війська з використанням безпілотника скинули на українські бойові позиції контейнери з отруйною речовиною, імовірно хлорпікринову гранату К-51. Проте бойові медики спрацювали чітко, втрат та критичних станів не було.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні