Стало відомо, на яких напрямках росіяни зосередили шалено великі сили

0
Стало відомо, на яких напрямках росіяни зосередили шалено великі сили
Українські захисники активно виганяють загарбників з нашої землі. Так, ЗСУ звільнили Миролюбівку та Архангельське і ворог вже не може контратакувати та повернути їх назад під свій контроль, пише 24 канал.

Українські військові встановили абсолютний контроль над цими населеними пунктами. Про це розповів депутат Херсонської облради та військовослужбовець ЗСУ Сергій Хлань.

«Наші Збройні Сили просунулися з боку Кочубеївської громади – це північ Херсонської області з боку Кривого Рогу», – повідомив депутат Херсонської облради.

ЗСУ потужно просуваються до міста Берислав, щоб відрізати окупаційне військо від переправи на Нову Каховку. Це допоможе нашим воїнам взяти під абсолютний контроль весь північний напрямок фронту на Півдні України.

Де окупанти зосередили сили
Окупанти зосередили на Херсонщині дуже багато сил, саме тому ми не бачили в регіоні такого швидкого просування Збройних Сил, як на Харківщині. Так, село Осокорівка дуже довго було «сірою зоною» і окупанти не хотіли звідти виходити.

«Якщо говорити про напрямок фронту, який з боку Миколаєва, то окупанти сконцентрували там шалено великі сили», – зауважив Хлань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні