У прикордонній області пролунало 50 вибухів: люди залишилися без світла та газу

0
У прикордонній області пролунало 50 вибухів: люди залишилися без світла та газу
Окупанти випустили по двох селах Сумщини понад пів сотні снарядів. Постраждали з десяток осель, лінії електромереж та господарства. Дивом минулося без жертв. Людей врятувало те, що вони не нехтували застереженнями й ховалися у підвалах, пише ТСН.

Обстріл села Кияниця на Сумщині почався опівдні. Мешканці Кияниці не нехтують сигналами безпеки і одразу йдуть до укриття.

Осколки наскрізь попробивали дах, кілька пройшли через сарай та гараж. Господар переймається за пошкоджений двір та автівку.

Ще в одному подвір'ї знесло огорожу, понівечило машину.

Через обстріл росіян в кількох оселях також пошкодило газові труби. У селі тимчасово перекрили газопостачання, частина мешканців – ще й без світла.

У сусідній Басівці під вогонь росіян потрапила місцева школа, яку нещодавно відремонтували. На другому поверсі повністю повибивало вікна.

Нині – поміж обстрілами – аварійні бригади намагаються полагодити найважливіше - відновити газопостачання, світло, закрити вікна та дахи. Про капітальний ремонт – у прикордонних селах – поки що не думають. Кажуть, відбудують усе – але вже після перемоги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні