Рф перекидає в Україну 17 «Іскандерів»

1
Рф перекидає в Україну 17 «Іскандерів»
Російські окупаційні війська хочуть перекинути на територію України «Іскандери», щоб створити систему оборони та запобігти контрнаступу ЗСУ, пише ТСН.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов.

«На сьогоднішній день я не знаю випадків, коли рф перекидала ракетні війська на територію України. Вони дуже бояться, щоби ми не накрили ці ракетні комплекси. «Точка-У» є у складі Збройних сил росії на території України, і вона завдає вогневих ударів по наших містах та наших військах. А ось «Іскандери» не були помічені на території України. Сьогодні, цілком можливо, вони ухвалили рішення для перекидання. Ця бригада із 17 комплексів переміщається на територію України. Дальність пуску в «Іскандерів» становить, якщо балістична ракета, то до 500 км, якщо крилата ракета, то до 2,5 тисячі кілометрів. Якщо вони вирішать їх перекинути на окуповану територію Запорізької чи Херсонської областей, то ми знатимемо, що ці комплекси там. І тоді ці комплекси можуть потрапити під вогневу поразку наших військ. Тут палиця з двома кінцями. Якщо справді було помічено склад, то цілком можливо, що вони намагаються створити систему оборони для того, щоб запобігти контрнаступу ЗСУ», - сказав Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
будуть чудово горіти і вибухати ті піскандери
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні