Небезпечні дати для поїздок в жовтні

0
Небезпечні дати  для поїздок в жовтні
Відомий астролог Влад Росс зробив прогноз на жовтень 2022 року і визначив, в які дні краще залишатися вдома, бо поїздки і подорожі можуть бути несприятливими, пише УНІАН.

За його словами, найнесприятливіші дні для від'їзду будуть на початку і наприкінці жовтня, а саме в такі дні як 1-4, 12, 25-26, 28-31.

"У жовтні 2022 Меркурій і Марс будуть статичними, тому частими будуть запізнення на будь-який з видів транспорту. Тому початок і кінець місяця – не найвдаліший час для поїздок. В дорозі будуть виникати різного роду складності і перешкоди, запізнення та інші непередбачені ситуації", - Влад Росс.

При цьому є кілька днів в жовтні, коли поїздки і подорожі будуть більш сприятливими. Наприклад, 6-8, 15-17 і 27 жовтня можна відправитися на море, а ділові поїздки будуть вдалими в період з 20 по 22 жовтня.

А ось відвідувати місця масового скупчення людей Влад Росс рекомендує 7, 11, 18-20, 23-24, 27 жовтня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні