Данилко розчарував своїх прихильників відвертим зізнанням

0
Данилко розчарував своїх прихильників відвертим зізнанням
Український артист, автор Вєрки Сердючки Андрій Данилко розговорився про особисте та про що мріє, пише ТСН.

За словами артиста, він почав ловити себе на думці, що перетворюється на людину. Мовляв, з початком повномасштабного вторгнення РФ до України він ніби повернувся до себе.

«Я побудував собі графік, зробив стільки справ, у мене насичений день. Я почав ловити себе на думці: «Андрію, ти ж перетворюєшся на людину». Якщо запитують люди «як вас змінила війна», мене, напевно, в цьому плані змінила. Я якось повернувся до себе. Я чому не хотів їздити на гастролі? Я не хочу бути пустим. Я не хочу, щоб ви сиділи і бачили, як я «помираю», - розговорився Данилко.

Разом з тим артист розповів, чого б він хотів досягнути в житті. І засмутив фанів зізнанням, що розуміє, що родини в нього вже не буде.

«Мені хочеться бути здоровим. Мені хочеться, щоб була можливість створювати якісь речі. Я розумію, у мене не буде родини. Я розумію, тому я вже не парюся. От не дано. Нічого страшного. От що таке особисте життя? Багато є інших цікавих речей. Робота, наприклад. Мені б хотілося, аби все було у задоволення. Коли у мене є час на створення програми, номерів, якихось пісень. Час на знімання кліпів. А не бути постійно як загнаний кінь, ти постійно викручуєшся», - прокоментував Данилко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні