--> 5 жіночих імен, які приносять в життя нещастя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

5 жіночих імен, які приносять в життя нещастя

0
5 жіночих імен, які приносять в життя нещастя
Даючи дитині ім'я при народженні багато хто покладаються виключно на свій смак, але насправді імена мають більш глибокий сенс і навіть можуть вплинути на долю людини, пише УНІАН.

Ада
На думку експертів, ім'я Ада робить його володарку сильною і незалежною жінкою, яку дуже бояться чоловіки. Протилежна стать часто вступає тільки в дружні відносини з цими дамами, але на щось більше розраховувати не варто. Так, Ади найчастіше залишаються одні, так і не влаштувавши своє особисте життя.

Аврора
Ще одне нещасливе жіноче ім'я - Аврора. Ці дівчата дуже вперті і цілеспрямовані. Якщо хтось встане на їхньому шляху, то вони тут же приберуть противника. Вони буквально готові йти по головах, що часто призводить до поганих відносин з оточуючими. Заздрісники можуть вставляти їм палиці в колеса, створювати проблеми і всіляко заважати.

Кіра
Кіри настільки довірливі, що в їхньому житті часто з'являються токсичні люди. Вони, не усвідомлюючи того, можуть вступати в абьюзивні відносини, як в особистому житті, так і на роботі. Часто люди користуються добротою власниць цього імені. Кіри страждають від того, що їх не люблять просто за те, що вони є.

Інна
Найчастіше доля підкидає Іннам важкі випробування. Звичайно, долаючи їх, вони стають сильнішими і мудрішими. Життя цих дівчат ідеально описує прислів'я "Все, що нас не вбиває - робить нас сильнішими". Тому у Інн найчастіше бувають якісь проблеми, вони регулярно стикаються з трагедіями і бідами.

Варвара
Таємниця імені Варвара полягає в тому, що воно буквально притягує до себе нещастя. Дівчата, народжені під цим ім'ям, не вміють прислухатися до корисних порад, шукати компроміси, йти на поступки. Тому життя всіляко намагається їх зламати, щоб довести, що не всі навколо - дурні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні