--> У ліфті чоловік з ножем зґвалтував дівчину. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У ліфті чоловік з ножем зґвалтував дівчину. ФОТО

0
У ліфті чоловік з ножем зґвалтував дівчину. ФОТО
Інцидент трапився на Троєщині у Києві. Разом із дівчиною до ліфту зайшов невідомий. Якоїсь миті підйомник зупинився, а чоловік почав чіплятися до киянки, погрожуючи їй ножем, пише Кореспондент.

Дівчина встигла зателефонувати до свого знайомого, а той викликав поліцію.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від киянина про те, що в будинку на проспекті Червоної Калини його дівчина застрягла в ліфті з незнайомцем, який погрожував ножем і до неї чіплявся. Для встановлення обставин події негайно виїхали патрульні, слідчо-оперативна група та оперативники сектору розкриття злочинів проти життя та здоров'я.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Зураб Мелікідзе, поліцейські, які прибули на виклик, аварійно відчинили двері ліфта та затримали зловмисника.

«На місці події з'ясувалося, що коли ввечері дівчина поверталася додому, разом з нею до ліфта багатоповерхівки зайшов невідомий. У якийсь момент ліфт зупинився з технічних причин, а чоловік почав приставати до киянки, погрожуючи їй ножем. Налякана потерпіла встигла зателефонувати своєму хлопцю і розповісти про дії кривдника, який надалі вчинив щодо неї сексуальне насильство», - йдеться у повідомленні.

Раніше засудженого за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності місцевого жителя, 1974 року народження, працівники територіального підрозділу затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«За погодженням з Деснянською окружною прокуратурою міста Києва фігурантові повідомлено про підозру за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 152 Кримінального кодексу України - зґвалтування. Наразі судом вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Фігуранту загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі», - додав Зураб Мелікідзе.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні