Окупанти розстріляли українського актора у автомобілі: шокуючі подробиці

0
Окупанти розстріляли українського актора у автомобілі: шокуючі подробиці
6 березня в Ірпені під обстрілами загинув український актор Паша Лі. Раніше повідомлялося, що Паша зняв бронежилет і прикривав ним дітей, в результаті чого і загинув, пише УНІАН.

При цьому зараз спливли нові подробиці цієї трагічної події. Активісти Тарас Мельник та Ірина Мигітко, які перебували разом з актором у момент його смерті, розповіли, що насправді на виїзді з Ірпеня на дорозі вони побачили окупантів.

Тарас інстинктивно кинув кермо і впав праворуч на пасажирське сидіння. У цю мить в їхню машину полетіли десятки куль. Одна з них пройшла по шкірі Тараса, на щастя, не зачепивши череп. Також одна з куль потрапила в телефон Ірини, який вона тримала в руках. Уламки потрапили їй в очі і посікли обличчя.

А ось Паші Лі пощастило найменше. Ворожа куля влучила прямо в нього, від чого він і помер.

«Я впала між сидіннями біля колін Паші і почула, як він стогне... Над головою у мене літали кулі.. Сліди від куль, які пролітали, залишилися на моєму одязі. Паша спочатку стогнав, потім почав хрипіти. Коли він замовк, у нього почалася велика кровотеча. Кров лилася на мене», - розповіла Ірина.

Також Тарас розповів, що після обстрілу окупанти підбігли до них. Активісти сказали, що просто розвозили їжу жителям, зброї у них немає. На що загарбники відповіли: «Валіть звідси! Біжіть!».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні