Як російські жінки відправляють своїх чоловіків вмирати на війні. ФОТО

0
Як російські жінки відправляють своїх чоловіків вмирати на війні. ФОТО
У Telegram з'явилися десятки чатів з однаковими назвами «Дружини мобілізованих» різних міст Росії. Там жінки обговорюють збори чоловіків до війська та бурхливо реагують, якщо їм вказати на той факт, що їхні близькі просто стануть «гарматним м’ясом» для президента держави-агресорки Путіна

Про це повідомляє Главком.

У цих чатах жінки невимушено обговорюють питання облаштування побуту для своїх мобілізованих родичів – оформлення документів, які ліки купити від застуди, скільки коштує термобілизна чи шкарпетки, діляться адресами магазинів, де ці речі можна купити дешевше. Також говорять, що необхідно придбати для своїх чоловіків тампони та жіночі прокладки, оскільки такі рекомендації дають у центрах збору мобілізованих.

Водночас нагадування про те, що російські чоловіки їдуть не «боронити вітчизну», а вбивати мирних українців, виводить ідилію цих чатів із рівноваги. Замість того, аби задуматися над діями своєї влади, росіянки заводять істерику про те, як Україна «вісім років бомбила Донбас».















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні