Стало відомо, хто замінить путіна, коли його відправлять у відставку

0
Стало відомо, хто замінить путіна, коли його відправлять у відставку
Російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський назвав найвірогідніший, на його думку, варіант відставки російського диктатора Володимира Путіна., пише УНІАН.

«Вони досить глибоко зрозуміли, що війна програна, і я довіряю тій інформації, яка є, що <Юрій> Ковальчук (мільярдер, олігарх і соратник Путіна, його називають відповідальним за дезінформаційну війну) обговорював з Путіним м'який варіант, що всім треба зіскакувати», – каже він.

За його словами, владу, ймовірно, передадуть Радбезу РФ. Дискусії щодо відсторонення Путіна закінчаться, коли ЗСУ звільнять Херсон.

«Одним із проміжних варіантів може бути: оголошуємо, що за станом здоров'я, захворів, тимчасово передає обов'язки колективному органу. Ніхто в спадкоємці не рветься, кому потрібна відповідальність за капітуляцію. Все буде ховатися за колективним органом, Радою Безпеки. Перед Самаркандом (місто в Узбекистані, де 15-16 вересня проходив саміт Шанхайської організації співробітництва), я думаю, такий варіант обговорювався. Самарканд все змінив. Путін різко підвищив ставки, але війна – кожні нові успіхи української армії... Херсон просто закриє всі дискусії. Після Херсона цей варіант в м'якій або жорсткій формі буде реалізований», – додав політолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні