Екстрасенс передбачив дату перемоги України

1
Екстрасенс передбачив дату перемоги України
Відомий екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська зробила таро-розклад по війні і її ходу найближчим часом. В інтерв'ю "Таня+" вона розповіла, що ті мобілізовані військові, які зараз йдуть воювати з боку РФ, не сильно вплинуть на хід бойових дій в цілому, пише Уніан.

"Мобілізація нічого кардинально не змінила. Єдине, що в України буде ще більша потреба в зброї, щоб переробити це все на фарш. Сказати, що це прийдуть якісь досить серйозні військові... Я не бачу. Ми набрали обертів", - сказала Людмила.

Раніше вона прогнозувала, що буде або повне завершення війни, або закінчення її активної фази може відбутися в березні 2023 року. Зараз, як стверджує експерт, прогноз особливо не змінився.

"Погана новина в тому, що наші ЗСУ йдуть захищати дуже втомленими. Однак кардинальних змін мобілізація в РФ не принесе", - резюмувала Людмила Хомутовська питання сценарію військових дій на території України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо її прогнози не здійсняться то нехай іде грядки прополювати-буде більше користі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні