--> У жовтні Україну накриє аномальна спека | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У жовтні Україну накриє аномальна спека

0
У жовтні Україну накриє аномальна спека
В Україні вже через кілька днів суттєво збільшиться температура повітря. Стовпчики термометрів підіймуться до аномальних для жовтня позначок, пише 24 канал.

Справжнє літнє потепління серед осені завітає на Південь України. Температура повітря прогріється до +22 градусів у Херсоні та Миколаєві.

На скільки затримається спекотна погода
У Херсоні та Миколаєві повітря прогріється з 6 жовтня. На позначці +22 градуси стовпчики термометрів затримаються на кілька днів. Загалом така тепла погода пануватиме до 14 жовтня. Після того температура повітря суттєво опуститься, але не надовго. До кінця жовтня у містах прогнозують мінливу погоду: то спека, то похолодання. То ж українцям доведеться часто міняти гардероб.

У Запоріжжі також обіцяють аномальну погоду, але з 8 жовтня, а в Криму – з 13 жовтня. Водночас стовпчики термометрів не затримаються на цій позначці, а одразу впадуть.

На Заході теж сильно потепліє
Тепла погода завітає і на Захід України. На Закарпатті повітря прогріється до +21 градуса 10 жовтня, а у Львові у цей день термометри покажуть +20 градусів.

Зауважимо, що у західних областях потепління не буде таким тривалим, як на Півдні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні