--> Стало відомо, чому Пугачова знову поїхала з росії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, чому Пугачова знову поїхала з росії

0
Стало відомо, чому Пугачова знову поїхала з росії
Подруга російської співачки Алли Пугачової розповіла, що Примадонна вдруге поїхала з Росії заради своїх дітей, бо в школі їх почали цькувати через підтримку зіркової матері свого чоловіка Максима Галкіна, який у свою чергу засуджує злочинний режим Кремля.

Про це сказала подруга Пугачової Любов Аксьонова в коментарі News.ru, пише Уніан.

За її словами, двійнят Лізу і Гаррі в школі діставали питаннями про батька Максима Галкіна і його позиції по війні в Україні. Щоб уберегти своїх дітей, Алла Борисівна зважилася переїхати з ними в Ізраїль, і, здається, з кінцями.

"Діти, для яких вона хотіла спокою. Адже вони пішли в школу, тиждень проходили, і їх почали, наскільки мені відомо, цькувати. "А де твій тато, а що?" Якщо в інтернеті зубоскалять, то і діти в школі будуть. А Гаррі і Лізі вже не по три роки, вони дорослі і все розуміють. Приходять додому, задають недитячі питання, хвилюються", - розповіла Аксьонова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні