--> Рф іде до розпаду: що чекає на путіна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рф іде до розпаду: що чекає на путіна

0
Рф іде до розпаду: що чекає на путіна
Із кожним днем у Росії все сильніше включатиметься фактор національних околиць. Це може призвести до розвалу РФ. Але стабілізувати цей процес може відхід Путіна. І пропаганда знайде прийнятне для цього пояснення. Таку думку висловив ексзаступник начальника Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Ігор Романенко у інтерв'ю для «Обозревателя», пише Главком.

На зміну Путіну може прийти керівництво, яке реалізовуватиме його підходи, або це буде більш демократичне і ліберальне керівництво, яке дозволить реалізувати в РФ реальну федерацію або конфедерацію. Якщо цього не станеться і РФ розвалюватиметься каскадним чином, відбудеться кардинальна зміна вже не Росії, а окремих суб'єктів федерації, вважає генерал-лейтенант Ігор Романенко.

«Такі перспективи є. Але я хотів би зазначити, що зараз має місце управління Путіним. Ті опозиційні сили, які є в РФ, у тому числі у так званих вежах Кремля, ще не до кінця визначились із планом дій. Тому що така діяльність у разі провалу може бути пов'язана з серйозними репресіями аж до знищення. За історичною аналогією, ситуація у Росії наближається до подій весни 1945 року у фашистській Німеччині. Звичайно, Росія – це не Німеччина, вона має свої особливості, але процеси можуть бути подібними», – каже Романенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні