--> Що буде робити Україна, якщо рф піде у наступ з Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що буде робити Україна, якщо рф піде у наступ з Білорусі

1
Що буде робити Україна, якщо рф піде у наступ з Білорусі
Військовий експерт Олег Жданов заявив, що Україна може завдати удару по російських військах на території Білорусі. Це станеться, якщо вони висуватимуться до держкордону, пише ТСН.

Водночас він зазначив, що безпосередньо територію Білорусі ЗСУ не атакуватимуть.

«Ми будемо наносити удари по військах, які будуть висуватися до нашого державного кордону. На підступах до кордону ми будемо наносити удари по військах. Так, вони будуть на білоруській території, але щодо білоруської території як такої – ні», – пояснив військовий експерт.

Він запевнив, що точно не повториться ситуація, що була в лютому під час повномасштабного вторгнення рф. Тобто ворожі війська не зможуть вклинитися в Україну з білоруського напрямку, а бої відбуватимуться біля прикордонного стовпа.

Жданов також переконаний, що сама білоруська армія не приєднається до російської на полі бою. Самопроголошений президент олксандр лукашенко на це не піде.

«Лукашенко готовий зробити все, що завгодно. Він готовий повторити лютий поточного року, надати свою територію, повністю підтримувати і надати забезпечення російським військам на території Білорусі, але тільки щоб армія Білорусі не вступала у відкрите бойове зіткнення», – прогнозує військовий експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора лупити військові бази на бульбашії!! Менше було б прильотів ракет звідти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні