На війні загинули двоє військових з Волині. ФОТО

0
На війні загинули двоє військових з Волині. ФОТО
На війні загинули 47-річний воїн із Прилісненської територіальної громади Михайло Шилак та захисник Юрій Шнайдер із Вишнівської громади, пише ВСН.

Обидва Герої загинули 4 жовтня 2022 року під час виконання військових службових обов’язків. Про це повідомили у Прилісненській та Вишнівській територіальних громадах.

Михайло Шилак народився в селі Прилісне, проживав в селі Городок. 15 листопада Герою б виповнилося 48 років.

«Без сина залишилися мати, без батька - син – Ростислав, дочка – Оксана. Співчуваємо родині загиблого, віддаємо шану героїчному подвигу українського Захисника!», - йдеться у дописі громади.



24-річний Юрій Шнайдер загинув в бою з російськими окупантами в Куп'янському районі Харківської області, поблизу населеного пункту Синьківка. Герой - житель села Бережці. Військовий загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні