Хто буде відповідати перед путіним за поразку у війні

1
Хто буде відповідати перед путіним за поразку у війні
Зростаюча внутрішня критика «часткової мобілізації» в росії, ймовірно, змусить президента рф володимира путіна звинувачувати міністерство оборони (МО) країни і, зокрема, голову відомства Сергія Шойгу. На останнього можуть повісити не лише помилки з набором в армію, а й із веденням «спецоперації» проти України, пише Обозреватель.

Про це у звіті за 5 жовтня заявив американський аналітичний Інститут вивчення війни (ISW).

Експерти зазначили, що російський диктатор новим указом відклав мобілізацію всіх студентів, зокрема заочників і магістрантів. Путін сказав росЗМІ, що «необхідно внести корективи», оскільки «міноборони не внесло своєчасних змін до нормативно-правової бази про списки тих, хто не підлягає мобілізації».

«Ця пряма критика МО є також прихованою критикою Шойгу, якого путін, схоже, підставив, щоб він узяв на себе відповідальність за невдачі путінського вторгнення в Україну», – заявили в ISW.

Публічна критика також прозвучала від голови комітету Держдуми з оборони генерал-полковника у відставці Андрія Картаполова. В ефірі пропагандистського державного телебачення 5 жовтня він заявив: усі росіяни знають, що міноборони бреше.

Один із російських військових блогерів припустив, що такі коментарі Картаполова демонструють, що Шойгу скоро буде «знесено» і «визнано головним винуватцем» військових невдач російської федерації.

Інтернет-пропагандист нагадав своїм читачам, що саме МО та його голова зробили «неоціненний і величезний внесок у те, що ми зараз стоїмо на порозі військово-політичної катастрофи».

Аналітики вважають, що глава рф, найімовірніше, утримуватиметься від звільнення Шойгу стільки, скільки зможе, щоб продовжувати звинувачувати його у військових невдачах і заручитися підтримкою інших фракцій.

Особа, яка стане новим міністром оборони росії, має взяти на себе відповідальність за невдачі, які відбудуться після початку її перебування на посаді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут питання треба по іншому формулювати-"хто разом з *уйлом буде відповідати за війну в Україні"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні