Як очистити Крим від зрадників

0
Як очистити Крим від зрадників
Радник глави офісу президента Михайло Подоляк спрогнозував, коли і як окупований Крим може повернутися під контроль України.

Про це він розповів в інтерв'ю УНІАН.

"Я не сумніваюся що Крим буде наш, але тут є питання термінів. Все залежить від двох параметрів - це зброя і падіння одного з двох основних міст, які спровокували. Донецьк і Луганськ є символами варварської цивілізації. Більш кримінальних анклавів придумати в наш час не можна. Я, до речі, максимальний прихильник того, що ми повинні максимально швидко зайти саме в Донецьк і Луганськ. Ці два міста повинні впасти. Це символічно. І після цього не тільки фінал війни швидко буде зрозумілий, але і обвалення політичної системи в Росії відбудеться", - сказав радник.

"Ви зараз хочете повернутися в парадигму 2014 року з тим, що потрібно бути акуратно, що люди там під впливом пропаганди перебували. Я вважаю, що суб'єкти, які надзвичайно активно підтримували російську окупацію, служили в лавах російських окупаційних військ або в окупаційній адміністрації, повинні отримати максимальні терміни за зраду своєї країни. Показово. Друга група населення - це ті, які, от якщо наші хлопці зайшли, звільнили територію, і на них хтось косо подивився. Подивився, бо вважає, що він тут нормально вкрав у когось власності і жив. Він не працював в окупаційній адміністрації, але він дуже добре ставився до Росії. Як тільки ми ці погляди побачили, можна провести певну роботу і попросити їх виїхати жити в Російську Федерацію - в цей "щасливий" простір, де всі живуть у злиднях, без газу і так далі. І нехай там живуть", - сказав він.

"І через півроку у нас там будуть абсолютно проукраїнські настрої. Завжди шалено люблять країну, яка виграє війну у монстра, і яка заганяє монстра назад в ведмежу нору. І там будуть відповідні психологічні настрої. Ми не повинні собі дозволити пройти по шляху 2014-2015 року, коли ми дуже лояльно ставилися до таких напівколаборантів. Потрібно закінчити цю історію. Або ти за Україну, або ти за Росію. Нас не хвилює твоє бажання жити в Росії. Будь ласка, там і живи. Але якщо Україна, то це певні правила, цивілізація, яка не має відношення до російських варварів. Я думаю, ви самі побачите, як через півроку після звільнення Криму там буде неймовірне повітря свободи", - додав Подоляк.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні