У Рівному чоловік вистрілив дитині в голову

0
У Рівному чоловік вистрілив дитині в голову
Вчора, 5 жовтня, ввечері у Рівному на мікрорайоні "Ювілейний" сталася стрілянина.

Про це повідомили у пресслужбі полції Рівненщини.

За попередньою інформацією, компанії неповнолітніх, яка перебувалав районі житлового сектору, зробив зауваження один із перехожих через гучне спілкування. Між останнім й іще одним чоловіком, який знаходився неподалік і став на захист підлітків, виник конфлікт. Після суперечки перехожий пішов.

Через деякий час на тому ж місці пролунали постріли. Очевидці вказують, що їх здійснив невідомий, який проходив повз разом із іще одним чоловіком. Діти почали втікати, а згодом з’ясувалось, що одна із куль для пневматичної зброї влучила у 14-річного підлітка.

Стан 14-річного хлопця задовільний. Після надання невідкладної медичної допомоги його відпустили з лікарні.

За фактом хуліганських дій слідчі Рівненського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.Поліцейські встановлюють усі обставини злочину, а також імовірно причетних до злочину осіб. Наразі опитані свідки і очевидці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні