«Якщо лукашенко дозволить»: військовий попередив українців про небезпеку

0
«Якщо лукашенко дозволить»: військовий попередив українців про небезпеку
Іранські дрони-«камікадзе», які атакували Білу Церкву на Київщині в ніч проти 5 жовтня, були запущені скоріш за все з окупованої частини півдня України, пише ТСН.

Про це повідомив український військовий з позивним «Мадяр», який спеціалізується на аеророзвідці.

На питання, яке хвилює багатьох киян, про можливість або неможливість дрона долетіти до Києва, військовий відповів так:

«Можуть. Давайте поглянемо на карту і побачимо, скільки кілометрів від Білорусі до Києва. Якщо «картопляний дід» дозволить їх запускати...», - каже «Мадяр».

При цьому він додає, що некоректно порівнювати дрон з ракетою.

«На дроні вражаюча частина – це 40 кг. Це як потужний артилерійський снаряд. Але це дуже далеко від ракети та, навіть, від танкового снаряду», - підкреслює «Мадяр».

За його словами, у нього була можливість ознайомитись з двигуном збитого апарата, тому вже може впевнено сказати, що той ні в якому разі не може подолати 2500 км.

«І близько не спроможний подолати 2500 км. По факту маємо дані, що дрон може подолати 350 км, як це було при атакуванні Білої Церкви з півдня. Для України це досить небезпечна відстань, враховуючи те, що дрони можуть використовуватись з ворожо налаштованих до нас країн», - резюмує «Мадяр».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні