--> Молодий рівненчанин загинув від російського боєприпасу захищаючи Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молодий рівненчанин загинув від російського боєприпасу захищаючи Україну

0
Молодий рівненчанин загинув від російського боєприпасу захищаючи Україну
Вся Рівненщина сьогодні одягнула скорботні кольори. 7 жовтня у Рівному попрощалися із підполковником МВС, начальником вибухотехнічної служби ГУНП в Рівненській області Олександром Мамчуром. Рідні, близькі, друзі, колеги Героя, керівництво поліції, та небайдужі мешканці громади зібралися у міському будинку культури аби віддати шану та провести в останню путь Олександра.

Він загинув 4 жовтня внаслідок вибуху ворожого боєприпасу на Харківщині. Йому назавжди 36… У чоловіка залишилися батьки, дружина, сиротою став п’ятирічний син Анатолій.

Олександр Мамчур служив в органах внутрішніх справ 14 років, сім з них — очолював вибухотехнічний колектив поліції Рівненщини. Від початку повномасштабного вторгнення військ Росії в Україну 36-річний чоловік брав участь у розмінуваннях населених пунктів Київської та Харківської областей. На його рахунку – тисячі знешкоджених боєприпасів та десятки кілометрів зачищеної території.

Важко сприйняли новину про загибель Олександра і його колеги зі спортивного цеху. Він був нападником у рівненському футбольному клубі “Рівес”.

“Ця сумна звістка стала шоком для всієї команди та футбольної спільноти, люди, які знали Сашка висловлюють щирі співчуття родині та розділяємо смуток… Ти назавжди залишишся в нашій пам’яті! А ігровий номер 2, який був закріплений за Сашком, посмертно буде закріплено за ним, та виводиться з нумерації в середині команди… Для нас ти залишишся назавжди життєрадісним, позитивним та класним другом, захисником України та класним футболістом…”, – йдеться в дописі гравця ФК “Рівес” Сергія Антимонюка.

Понад десять тисяч рівнян, небайдужих громадян, стоячи на колінах, утворили живий коридор шани загиблим Героям.

Він до останнього подиху зберігав вірність Присязі. Герой Олександр Мамчур – взірець мужності та відваги, досвідчений боєць та професіонал своєї справи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні