Росіяни стягують техніку до двох українських міст

0
Росіяни стягують техніку до двох українських міст
Російські окупанти стягують інженерну техніку до Кремінної та Сватового на Луганщині, щоб підготуватися до оборони. Оскільки скоро там будуть ЗСУ, пише ТСН.

Окупанти, які бачать успіхи української армії, намагаються підготувати оборону в Кремінній та Сватовому на Луганщині. Росіяни стягнули туда інженерну техніку.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

За його словами, Збройні сили України за минулу добу звільнили села "За минулу добу Збройні сили України звільнили село Глушківка у Харківській області та село Греківка в Луганській області.

“Зараз контрнаступальна операція на Сході України продовжується. Противник дуже посилено готує Кремінну та Сватове до оборони. Вони стягують туди цивільну та військову інженерну техніку", - наголосив Сергій Череватий.

Він також додав, що готуватися до оборони росіянам заважає українська артилерія, яка завдає ударів та знижує ефективність сил противника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні