Місяць, у якому путін може піти на ядерний удар

0
Місяць, у якому путін може піти на ядерний удар
Путін може наважитися на застосування ядерної зброї щодо України, коли зрозуміє, що остаточно програв війну, а всі політичні жертви марні, пише УНІАН.

Про це зявив російський опозиційний політик Михайло Ходорковський.

За його словами, наразі путін не знає реальну ситуацію на фронті. Його генерали бояться говорити йому інформацію, яка диктатору точно не сподобається. Зараз він все ще має примарні сподівання на перемогу й чекатиме до Нового року.

«Він зрозуміє, що його політичні жертви даремні. У нього виникне нова реальність, зокрема й реальність із застосуванням ядерної зброї. Особисто мені, як людині, яка живе на планеті Земля, дуже хотілося б, аби до цього моменту війна закінчилася на міжнародно визнаних кордонах росії та України», - заявив Ходорковський.

На уточнювальне питання, чи вважає він, що путін зважиться на ядерний удар до початку лютого, опозиціонер відповів, що все залежатиме від американців.

«Швидше за все, ситуація дотягнеться до лютого. Все одно українці зможуть перемолоти потік мобілізованих, який не буде широкою рікою. Їх не встигають не те, що озброїти, а навіть вдягнути. Я вже не кажу про те, щоб навчити. Ну, у путіна виникне непереборне бажання застосувати ядерну зброю. Якщо ж українці отримають необхідний об'єм озброєння, я думаю, що ці клаптики землі, які в путіна залишаться на українській території, будуть зовсім невеликими», - сказав Ходорковський.

На його переконання, якщо американці злякаються ядерного шантажу путіна, ризик ядерного удару зросте.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні