Що чекає на наші міста у жовтні

0
Що чекає на наші міста у жовтні
Відома астролог Рубіна Цибульська дала прогноз щодо війни в Україні в жовтні 2022 року. За її словами, на ворога чекає "котел смерті".

Про це астроексперт розповіла на своєму YouTube-каналі, пише Уніан.

Цибульська зазначила, що Росія намагається висувати ультиматуми, погрожуючи силою. Але незабаром все зміниться, адже "ми стоїмо на порозі нової історії країни".

"Жовтень - містичний, тому що в цей період нам допомагають сили роду - батьки, прабатьки... Не тільки живі, а й мертві стоять на полі бою, вони будуть проганяти ворога геть з нашої землі... Жовтень - це початок третього етапу війни із семи", - говорить астроексперт.

Вона додала, що, судячи з розкладу таро, в жовтні Україна отримає дуже потужну зброю. Також, зазначила вона, деякі союзники РФ перейдуть на бік нашої країни, адже для них відкриються "явні речі".

"У жовтні будуть вирішені питання Запорізької АЕС... До кінця місяця буде явний результат", - прогнозує астролог.

Ситуація у жовтні 2022: прогноз астролога
"Обстановка буде вогняною, жорсткою, кривавою. ЗСУ будуть просуватися вглиб окупованих територій", - говорить Цибульська.

За її прогнозом, у жовтні очікується руйнування ворогом життєво важливих об'єктів в Україні. Ворог хоче захистити нашу країну від світла і тепла. Крім того, судячи з розкладу таро, Путін може застосувати проти українських територій нову небезпечну зброю.

У середині місяця, зазначає астроексперт, українці почують радісну звістку. Очікується повернення з полону частини наших співгромадян. Крім того, ЗСУ деокупують деякі населені пункти. Але ворог все одно буде тиснути за допомогою зброї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні