Три жіночих імені, які приносять біду і розчарування

0
Три жіночих імені, які приносять біду і розчарування
Астрологи назвали три поширених жіночих імені, які нерідко є причиною нещасної долі своїх власниць. Це варто врахувати, якщо ви обираєте ім'я своєї дочки, і не хочете зламати її долю.

Лариса
Власниці цього імені часто мають нестерпний характер, який відлякує оточуючих. Саме тому у Лариси може не бути близьких друзів, часто вона має напружені стосунки з батьками (або взагалі з ними не спілкується).

Як стверджують астрологи, Лариса досить пізно виходить заміж - після 40 років. Як правило, цей шлюб не є особливо вдалим і швидко розпадається. Якщо Лариси заводять дітей, то у них і з спадкоємцями не дуже сприятливі взаємини.

Ельвіра
Дівчатка з ім'ям Ельвіра з самого дитинства стикаються з важкою долею. Це може бути втрата батьків або інших близьких родичів, булінг в школі або повна відсутність друзів.

У підлітковому віці вони часто відчувають самотність, не мають людини, яка б зрозуміла їх і підтримала.

Не завжди, але дуже часто життя власниць цього імені йде похилою.

Інна
Інни - дуже самовпевнені, пробивні, володіють сильним характером. Саме тому з ними поруч важко втриматися менш впевненим у собі людям. Попри те, що Інна легко прокладає собі дорогу до слави і кар'єри, в особистому житті вона приречена на страждання. Їй трапляються або підкаблучники, або альфонси, або зрадники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні