Притула зізнався, через що він плаче під час війни

0
Притула зізнався, через що він плаче під час війни
Відомий український телеведучий, шоумен та волонтер Сергій Притула зізнався, що інколи дозволяє собі слабкість і може поплакати.

А все - через повномасштабну війну проти нашої країни. Про це ведучий поділився в інтерв'ю "Ґрунту", пише Уніан.

"Я тут не буду якимось оригіналом, відверто кажучи, тому що плакав, коли друзі гинули. Плакав, коли з братом не було зв'язку, коли вони зачищали Ірпінь. Плакав, коли дехто з друзів виходив з полону, кого повертали, це були сльози радості", - каже він.

За словами шоумена, часом він лив сльози, коли прокидався після початку повномасштабної війни сам у їхній з дружиною величезній оселі. Адже вони так мріяли, щоб їхній дім був сповнений веселощів та дитячим сміхом.

"Але потім, на тлі того, що діти в деяких батьків більше не пробіжаться вже ніколи через цю кляту війну, а в деяких дітей батьки більше не прокинуться в пустій оселі, ти розумієш, що твої проблеми — це нуль.Чи твої клопоти й переживання. Запихаєш переживання свої кудись глибше, йдеш на свій фронт і лупашиш далі", - сказав Притула.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні