--> Троє найкращих чоловіків за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Троє найкращих чоловіків за знаком Зодіаку

0
Троє найкращих чоловіків за знаком Зодіаку
Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які стають хорошими сім'янинами. На думку експертів, з ними ви знайдете те, що потрібно кожній жінці для повного щастя, пише Уніан.

Терези
На перше місце астрологи поставили Терези. Виявляється, що цей велелюбний знак Зодіаку задовольнить вас на всіх фронтах. І в стосунках у вас буде ідилія, і інтимне життя буде пристрасним і різноманітним. Експерти стверджують, що чоловіки-Терези подарують вам турботу і увагу, що також дуже важливо для слабкої половини людства.

Лев
Якщо ви хочете "вибухових" стосунків, але не менш зворушливих і ласкавих, то вам потрібен чоловік-Лев. Ці вогняні сміливці підуть на все, щоб домогтися розташування жінки. Вони готові на найбільш божевільні вчинки, щоб вас здивувати, на найсміливіші рішення, щоб довести вам своє кохання, і на найбільші жертви, щоб ви ні в чому не потребували. Леви огорнуть вас неймовірною любов'ю з присмаком перцю.

Козеріг
Фахівці запевняють, що Козероги - це відмінні сім'янини, які в будь-якій ситуації прийдуть вам на допомогу. Більш того, вони вважають, що в родині все спільне, а це значить, що вони не будуть ховати від вас гроші, приховувати телефон і в принципі робити щось подібне. На них ви завжди можете покластися. Це один з найнадійніших знаків Зодіаку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні