--> Путін зробив цинічну заяву про масову атаку України: що сказав | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін зробив цинічну заяву про масову атаку України: що сказав

0
Путін зробив цинічну заяву про масову атаку України: що сказав
Путін заявив про «масований удар високоточною зброєю» по об'єктах енергетики, військового керування і зв'язку України. За його словами, це була пропозиція Міноборони та російського Генштабу, пише Радіо Свобода.

Він звинуватив Україну у нібито терактах щодо Курської АЕС, а також заявив про спроби підірвати Турецький потік. «У разі продовження спроб провести на нашій території теракти, відповідь зі сторони росії будуть жорсткими та, за своїми масштабами, будуть відповідати рівню загрози», сказав путін.

Росія, 10 жовтня атакувала практично усі великі міста України включно з Києвом. Відомо про десятки загиблих та поранених. За словами Зеленського, російські війська мають дві мішені – енергообʼєкти по всій країні та люди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні