Хто стоїть за масовими ракетними ударами по Україні: відомі імена

0
Хто стоїть за масовими ракетними ударами по Україні: відомі імена
Військовий експерт Михайло Самусь припускає, що за масованими ударами по Україні стоїть група російських терористів у складі голови Чечні рамзана кадирова, новопризначеного командувача «спецоперації» сергія суровікіна та керівника ЧВК «Вагнера» євгена пригожина, пише ТСН.

Таку думку висловив директор Центру армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь.

«Удари є роботою групи пригожина, еадирова і суровікіна з метою отримання абсолютної влади. Тобто вони переконують путіна, що попередні генерали і оточення путіна не змогли досягти ефективного результату, а вони зможуть. Я вважаю, що ця ж група разом з ГРУ організували підрив Кримського мосту, щоб схилити путіна до передачі влади цій трійці, а не залишати її в руках, як вони казали, бездарних генералів та оточення путіна», - зазначив Самусь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні