Через масові бомбардування російськими ракетами міст України відбудеться екстрений саміт НАТО

0
Через масові бомбардування російськими ракетами міст України відбудеться екстрений саміт НАТО
Прем’єр-міністр Великої Британії Ліз Трасс на зустрічі лідер G7, яка відбудеться 11 жовтня, запропонує також найближчими днями скликати екстрений саміт НАТО на тлі російського ракетного терору України, інформує Reuters.

– Міжнародна підтримка боротьби України різко виділяється на тлі ізоляції Росії на міжнародній арені. Ніхто не хоче миру більше, ніж Україна. І зі свого боку, ми не повинні ні на йоту похитнути свою рішучість допомогти їм його мати, – наголосила вона.

Трасс запевнила, що Британія всім серцем підтримує Україну, і деструктивна риторика та поведінка Путіна не зменшать її рішучості.

Вона також закликала посилити санкції проти РФ, адже саме вони, а ще військова та гуманітарна допомога з боку міжнародного співтовариства сприяли успіхам ЗСУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Львів без електрики Львів без електрики
10 жовтня, 2022, 16:48
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні