Мільярдер із рф відмовився від російського громадянства

0
Мільярдер із рф відмовився від російського громадянства
Російський підприємець Юрій Мільнер поповнив ряди мільярдерів із росії, які позбулися громадянства країни-агресора. Разом із ним аналогічні кроки зробили й члени його родини, повідомляє Page.

«Ми із сім'єю назавжди поїхали з росії у 2014 році після російської незаконної анексії Криму. А цього літа ми офіційно завершили процес відмови від російського громадянства», – написав бізнесмен у Twitter.

Його допис датується 10 жовтня. Цього дня росіяни здійснили масовані ракетні атаки на українські мирні міста, вбивши понад 20 людей.

Мільнер, який народився у рф, є власником DST Global і ексспіввласником Mail.Ru Group. Forbes називає його «найвпливовішим російським технологічним інвестором». Є громадянином Ізраїлю з 1999 року. З 2014 року живе в Каліфорнії. З цього часу, як стверджує сам бізнесмен, він не був у рф і не має там активів, а 97% своїх статків створив поза межами росії.

Контекст. До цього від громадянства рф відмовилися фінансист Тимур Турлов (засновник інвестиційної групи Freedom Holding Corp) і Рубен Варданян (один із засновників Московської школи управління «Сколково», співзасновник UWC Dilijan College у Вірменії, засновник і партнер Phoenix Advisors).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні