В рф закликали протягом п'яти тижнів бомбити інфраструктуру України

1
В рф закликали протягом п'яти тижнів бомбити інфраструктуру України
В одній із кремлівських передач російських пропагандист Богдан Безпалько – член ради з міжнаціональних відносин при президентові рф, відкрито закликає постійно бомбити критичну інфраструктуру України, пише ТСН.

Так, росіянин говорить, що треба «завдавати удари постійно, від двох до п'яти тижнів, для того, щоб повністю вивести всю інфраструктуру – всі ТЕЦ, ТЕС, ГРЕС, всі тягові підстанції, всі лінії електропередач, залізничні вузли».

«Ось тоді Україна опуститись у холод, темряву. Тоді не зможуть підвозити ні боєкомплекти, ні паливо, і тоді українська армія перетвориться на натовп озброєних людей зі шматками заліза. Це потрібно робити постійно. Зараз Зеленський може скористатися цією подією тільки для того, щоб додатково зажадати ще грошей і озброєння. Тому треба довбати постійно. Я думаю, що це має бути довго протягом тривалого періоду, щоб вся ця інфраструктура була зруйнована», - заявив той.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
росія переплюнула фашистів, братній народ бля...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні