--> Скільки в Україні ще буде тривати мобілізація | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки в Україні ще буде тривати мобілізація

0
Скільки в Україні ще буде тривати мобілізація
Загальна мобілізація в Україні триває з першого дня повномасштабного вторгнення, з 24 лютого. Вона передбачала 4 хвилі призову. Проте, на 8-му місяці війни всі хвилі мобілізації вже пройшли, пише 24 канал.

Відтак, мобілізації в Україні підлягають усі громадяни віком від 18 до 60 років, які не мають обмежень за станом здоров'я та, звісно, не входять до категорій винятків.

Почнемо з того, що 17 травня 2022 року президент України продовжив строк проведення загальної мобілізації на 90 діб.

В основному – це чоловіки, але жінки теж можуть бути мобілізовані, якщо вони перебувають на військовому обліку за необхідними армії військово-обліковими спеціальностями та виявили відповідне бажання.

Зверніть увагу! Порядок черги та обсяги призову військовозобов'язаних, резервістів визначає Генеральний штаб ЗСУ, згідно з Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 65/2022 Про загальну мобілізацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні